Family Nekretnine

Novogradnja - Moderan jednoiposoban stan u izgradnji
Rumenačka Novi Sad
88,200
Kvadratura:
44
Struktura:
1.5
Novogradnja - Moderan jednoiposoban stan u izgradnji
Rumenačka Novi Sad
Kvadratura:
44
Struktura:
1.5
fec64ffe07-ezgif.com-webp-to-jpg-converter

Opis nekretnine

🌟 Osnovne informacije:

 • Lokacija: Rumenačka, Novi Sad
 • Struktura: Jednoiposoban stan
 • Površina: 44m²
 • Cena: 88.200 EUR (Uključujući Agencijsku Proviziju)
 • Struktura stanova: Dnevna soba, kuhinja, spavaća soba, kupatilo, terasa
 • Spratnost: 1/5 sa liftom
 • Useljivo: Maj

🌟 Dodatne informacije:

 • Mogućnost kupovine parking mesta po ceni od 7800 EUR

🏠 Zašto odabrati naše stanove:

 1. Savremeni dizajn: Svaki stan je pažljivo dizajniran sa fokusom na funkcionalnost, udobnost i estetiku.
 2. Prostrane terase: Uživajte u svežem zraku i spektakularnim pogledima sa prostrane terase koja dolazi uz svaki stan.
 3. Kvalitetna oprema: Visokokvalitetni materijali i moderna oprema pružaju vam luksuzni doživljaj svakog dana.
 4. Odlična lokacija

Ne propustite priliku da postanete vlasnik jednog od naših prelepih stanova.

Za više informacija i zakazivanje razgledanja, kontaktirajte nas na broj telefona: 063663906

*** Family Nekretnine doo, upisan u REG POSREDNIKA 1708***

Cena

Cena:
88,200
Cena po m2:
2,000

Opis nekretnine

Kvadratura: 44
Godina izgradnje: 2024
Sprat: 1
Ukupno spratova: 5
Struktura: 1.5
Broj spavaćih soba: 1
Useljivo: May 1, 2024

Detalji nekretnine

Klima
Lift

Spoljni detalji

Terasa

Ask a question

Istaknute

Tip nekretnine

Ostale nekretnine

Novi-Sad
Prodaja Stanova: Moderni Dvosobni Stan u Izgradnji u Adicama Ponosno predstavljamo ovaj elegantni dvosobni stan koji je trenutno u fazi izgradnje, pružajući vam priliku da oblikujete svoj savršen dom prema vašim željama. Smješten na prestižnoj lokaciji u Adicama, na adresi Steva Čuturila, ovaj stan nudi udobnost, stil i praktičnost. Osnovne Informacije: Status: U izgradnji Grad: Novi Sad Naselje: Adice Adresa: Steva Čuturila Broj Soba: Dvosoban Broj Kupatila: 1 Površina: 69 m2 Spratnost: Prvi Sprat Stanje: U Izgradnji Tip: Stan Opremljenost: Nenamešten Cena: 1300€/m2 Dodatna Opremljenost: Parking: Da Terasa: Da Tehnička Opremljenost: Interfon: Da Opis Stanovanja: Ovaj moderni dvosobni stan pruža udoban životni prostor na površini od 39 m2. Smješten na prvom spratu, omogućava lako pristupačnost i udobnost. Stan je trenutno u izgradnji, što vam daje priliku da svoj prostor prilagodite svojim potrebama i željama. Sa parking mestom i terasom, ovaj stan pruža savremeni način života u mirnom okruženju. Zakažite Pregled: Ne propustite priliku da stvorite svoj savršeni dom u ovom modernom stanu u Adicama! Za više informacija i zakazivanje pregleda, kontaktirajte nas odmah! Kontakt: 0655750160 Agencija Family Nekretnine - Vaš pouzdan partner u pronalaženju vašeg idealnog doma!
Kvadratura: 69
Novi-Sad
Prodaja Stanova: Moderni Dvosobni Stan u Izgradnji u Adicama Ponosno predstavljamo ovaj elegantni dvosobni stan koji je trenutno u fazi izgradnje, pružajući vam priliku da oblikujete svoj savršen dom prema vašim željama. Smješten na prestižnoj lokaciji u Adicama, na adresi Steva Čuturila, ovaj stan nudi udobnost, stil i praktičnost. Osnovne Informacije: Status: U izgradnji Grad: Novi Sad Naselje: Adice Adresa: Steva Čuturila Broj Soba: Dvosoban Broj Kupatila: 1 Površina: 29 m2 Spratnost: Prvi Sprat Stanje: U Izgradnji Tip: Stan Opremljenost: Nenamešten Cena: 1700€/m2 Dodatna Opremljenost: Parking: Da Terasa: Da Tehnička Opremljenost: Interfon: Da Opis Stanovanja: Ovaj moderni dvosobni stan pruža udoban životni prostor na površini od 39 m2. Smješten na prvom spratu, omogućava lako pristupačnost i udobnost. Stan je trenutno u izgradnji, što vam daje priliku da svoj prostor prilagodite svojim potrebama i željama. Sa parking mestom i terasom, ovaj stan pruža savremeni način života u mirnom okruženju. Zakažite Pregled: Ne propustite priliku da stvorite svoj savršeni dom u ovom modernom stanu u Adicama! Za više informacija i zakazivanje pregleda, kontaktirajte nas odmah! Kontakt: [Unesite Kontakt Podatke] Agencija Family Nekretnine - Vaš pouzdan partner u pronalaženju vašeg idealnog doma!
Kvadratura: 29
Novi-Sad
Prodaja
Prodaja Stanova: Moderni Dvosobni Stan u Izgradnji u Adicama Ponosno predstavljamo ovaj elegantni dvosobni stan koji je trenutno u fazi izgradnje, pružajući vam priliku da oblikujete svoj savršen dom prema vašim željama. Smješten na prestižnoj lokaciji u Adicama, na adresi Steva Čuturila, ovaj stan nudi udobnost, stil i praktičnost. Osnovne Informacije: Status: U izgradnji Grad: Novi Sad Naselje: Adice Adresa: Steva Čuturila Broj Soba: Dvosoban Broj Kupatila: 1 Površina: 39 m2 Spratnost: Prvi Sprat Stanje: U Izgradnji Tip: Stan Opremljenost: Nenamešten Cena: 1700€/m2 Dodatna Opremljenost: Parking: Da Terasa: Da Tehnička Opremljenost: Interfon: Da Opis Stanovanja: Ovaj moderni dvosobni stan pruža udoban životni prostor na površini od 39 m2. Smješten na prvom spratu, omogućava lako pristupačnost i udobnost. Stan je trenutno u izgradnji, što vam daje priliku da svoj prostor prilagodite svojim potrebama i željama. Sa parking mestom i terasom, ovaj stan pruža savremeni način života u mirnom okruženju. Zakažite Pregled: Ne propustite priliku da stvorite svoj savršeni dom u ovom modernom stanu u Adicama! Za više informacija i zakazivanje pregleda, kontaktirajte nas odmah! Kontakt: 0655750160 Agencija Family Nekretnine - Vaš pouzdan partner u pronalaženju vašeg idealnog doma!
Kvadratura: 39