Family Nekretnine

Novogradnja - Moderan jednoiposoban stan na atraktivnoj lokaciji
Hilandarska Novi Sad
176,000
Kvadratura:
39
Struktura:
1.5
Novogradnja - Moderan jednoiposoban stan na atraktivnoj lokaciji
Hilandarska Novi Sad
Kvadratura:
39
Struktura:
1.5

Opis nekretnine

🌟 Osnovne informacije:

 • Lokacija: Hilandarska, Novi Sad
 • Struktura: Jednoiposoban stan
 • Površina: 40m²
 • Cena: 136.000 EUR (Uključujući Agencijsku Proviziju)
 • Struktura stanova: Dnevna soba, kuhinja, spavaća soba, kupatilo, terasa
 • Spratnost: 2/4 sa liftom
 • Grejanje: Centralno sa kalorimetrom

🌟 Dodatne informacije:

 • Video nadzor
 • Potpuno namešten i opremljen
 • Novogradnja
 • Mogućnost zakupa parking mesta

🏠 Zašto odabrati naše stanove:

 1. Savremeni dizajn: Svaki stan je pažljivo dizajniran sa fokusom na funkcionalnost, udobnost i estetiku.
 2. Prostrane terase: Uživajte u svežem zraku i spektakularnim pogledima sa prostrane terase koja dolazi uz svaki stan.
 3. Kvalitetna oprema: Visokokvalitetni materijali i moderna oprema pružaju vam luksuzni doživljaj svakog dana.
 4. Odlična lokacija

Ne propustite priliku da postanete vlasnik jednog od naših prelepih stanova.

Kontakt: 063663906

*** Family Nekretnine doo, upisan u REG POSREDNIKA 1708***

Cena

Cena:
176,000
Cena po m2:
3,400

Opis nekretnine

Kvadratura: 39
Godina izgradnje: 2022
Sprat: 2
Ukupno spratova: 4
Struktura: 1.5
Broj spavaćih soba: 1
Useljivo: March 21, 2024
Agencijska provozija: 4000

Detalji nekretnine

Nameštena kuhinja
Veš mašina
Klima
Lift
TV
Frižider
Internet

Spoljni detalji

Terasa

Ask a question

Istaknute

Tip nekretnine

Ostale nekretnine

Novi-Sad
Prodaja Stanova: Moderni Dvosobni Stan u Izgradnji u Adicama Ponosno predstavljamo ovaj elegantni dvosobni stan koji je trenutno u fazi izgradnje, pružajući vam priliku da oblikujete svoj savršen dom prema vašim željama. Smješten na prestižnoj lokaciji u Adicama, na adresi Steva Čuturila, ovaj stan nudi udobnost, stil i praktičnost. Osnovne Informacije: Status: U izgradnji Grad: Novi Sad Naselje: Adice Adresa: Steva Čuturila Broj Soba: Dvosoban Broj Kupatila: 1 Površina: 69 m2 Spratnost: Prvi Sprat Stanje: U Izgradnji Tip: Stan Opremljenost: Nenamešten Cena: 1300€/m2 Dodatna Opremljenost: Parking: Da Terasa: Da Tehnička Opremljenost: Interfon: Da Opis Stanovanja: Ovaj moderni dvosobni stan pruža udoban životni prostor na površini od 39 m2. Smješten na prvom spratu, omogućava lako pristupačnost i udobnost. Stan je trenutno u izgradnji, što vam daje priliku da svoj prostor prilagodite svojim potrebama i željama. Sa parking mestom i terasom, ovaj stan pruža savremeni način života u mirnom okruženju. Zakažite Pregled: Ne propustite priliku da stvorite svoj savršeni dom u ovom modernom stanu u Adicama! Za više informacija i zakazivanje pregleda, kontaktirajte nas odmah! Kontakt: 0655750160 Agencija Family Nekretnine - Vaš pouzdan partner u pronalaženju vašeg idealnog doma!
Kvadratura: 69
Novi-Sad
Prodaja Stanova: Moderni Dvosobni Stan u Izgradnji u Adicama Ponosno predstavljamo ovaj elegantni dvosobni stan koji je trenutno u fazi izgradnje, pružajući vam priliku da oblikujete svoj savršen dom prema vašim željama. Smješten na prestižnoj lokaciji u Adicama, na adresi Steva Čuturila, ovaj stan nudi udobnost, stil i praktičnost. Osnovne Informacije: Status: U izgradnji Grad: Novi Sad Naselje: Adice Adresa: Steva Čuturila Broj Soba: Dvosoban Broj Kupatila: 1 Površina: 29 m2 Spratnost: Prvi Sprat Stanje: U Izgradnji Tip: Stan Opremljenost: Nenamešten Cena: 1700€/m2 Dodatna Opremljenost: Parking: Da Terasa: Da Tehnička Opremljenost: Interfon: Da Opis Stanovanja: Ovaj moderni dvosobni stan pruža udoban životni prostor na površini od 39 m2. Smješten na prvom spratu, omogućava lako pristupačnost i udobnost. Stan je trenutno u izgradnji, što vam daje priliku da svoj prostor prilagodite svojim potrebama i željama. Sa parking mestom i terasom, ovaj stan pruža savremeni način života u mirnom okruženju. Zakažite Pregled: Ne propustite priliku da stvorite svoj savršeni dom u ovom modernom stanu u Adicama! Za više informacija i zakazivanje pregleda, kontaktirajte nas odmah! Kontakt: [Unesite Kontakt Podatke] Agencija Family Nekretnine - Vaš pouzdan partner u pronalaženju vašeg idealnog doma!
Kvadratura: 29
Novi-Sad
Prodaja
Prodaja Stanova: Moderni Dvosobni Stan u Izgradnji u Adicama Ponosno predstavljamo ovaj elegantni dvosobni stan koji je trenutno u fazi izgradnje, pružajući vam priliku da oblikujete svoj savršen dom prema vašim željama. Smješten na prestižnoj lokaciji u Adicama, na adresi Steva Čuturila, ovaj stan nudi udobnost, stil i praktičnost. Osnovne Informacije: Status: U izgradnji Grad: Novi Sad Naselje: Adice Adresa: Steva Čuturila Broj Soba: Dvosoban Broj Kupatila: 1 Površina: 39 m2 Spratnost: Prvi Sprat Stanje: U Izgradnji Tip: Stan Opremljenost: Nenamešten Cena: 1700€/m2 Dodatna Opremljenost: Parking: Da Terasa: Da Tehnička Opremljenost: Interfon: Da Opis Stanovanja: Ovaj moderni dvosobni stan pruža udoban životni prostor na površini od 39 m2. Smješten na prvom spratu, omogućava lako pristupačnost i udobnost. Stan je trenutno u izgradnji, što vam daje priliku da svoj prostor prilagodite svojim potrebama i željama. Sa parking mestom i terasom, ovaj stan pruža savremeni način života u mirnom okruženju. Zakažite Pregled: Ne propustite priliku da stvorite svoj savršeni dom u ovom modernom stanu u Adicama! Za više informacija i zakazivanje pregleda, kontaktirajte nas odmah! Kontakt: 0655750160 Agencija Family Nekretnine - Vaš pouzdan partner u pronalaženju vašeg idealnog doma!
Kvadratura: 39