Family Nekretnine

Ekskluzivni poslovni prostor na prestižnoj lokaciji u Novom Sadu!
Laze Nančića, Novi Sad
Kvadratura:
61
Struktura:
3
Ekskluzivni poslovni prostor na prestižnoj lokaciji u Novom Sadu!
Laze Nančića, Novi Sad
Kvadratura:
61
Struktura:
3

Opis nekretnine

🏢 Ekskluzivni poslovni prostor na prestižnoj lokaciji u Novom Sadu! 🏢

Pozivamo vas da istražite ovaj predivan trosoban stan koji se nalazi u tek završenoj lameli na Bulevaru Evrope, ulica Laze Nančića. Ova moderna zgrada, sa svega 6 spratova, nudi udoban i luksuzan poslovni prostor.

Prednosti korišćenja stana kao kancelarije:

  1. Prestižna lokacija: Smješten u srcu Novog Sada, na Bulevaru Evrope, ovaj poslovni prostor pruža izuzetnu vidljivost i lako dostupan položaj za vaše poslovne aktivnosti.
  2. Udobnost i luksuz: Prostrana dnevna soba, odvojena kuhinja i ostava, kao i dve udobne spavaće sobe pružaju funkcionalnost i udobnost za vaš tim ili poslovne partnere.
  3. Sveobuhvatni sadržaji: Stan sadrži i hodnik, kupatilo, toalet i terasu, pružajući vam sve potrebne prostorije za nesmetan rad.
  4. Pogodnosti: Uz poslovni prostor dolazi i jedno garažno mesto u suterenu zgrade, što je praktično i sigurno rešenje za parkiranje.
  5. Mirno okruženje: Idealno za produktivan rad, ovaj poslovni prostor nalazi se u mirnom okruženju, ali je ipak blizu svih gradskih pogodnosti, omogućavajući vam optimalnu ravnotežu između posla i privatnog života.

Detalji o prostoru:

  • Ukupna površina: 61m²
  • Spratnost: 5. sprat
  • Orijentacija: Dvorišno

Cena: 750eura/mesečno

Za više informacija pozvati: 0691410207
РУССКОГОВОРЯЩИЙ РИЕЛТОР НЕДВИЖИМОСТИ

***Potreban depozit u visini zakupnine***
***Agencijska provizija 50% od prve zakupnine jednokratno***
*** Family Nekretnine doo, upisan u REG POSREDNIKA 1708***

Ne propustite priliku da postanete vlasnik ovog ekskluzivnog stana i uživate u životu na jednoj od najtraženijih lokacija u Novom Sadu! 🏡✨

Cena

Cena rente
750

Opis nekretnine

Kvadratura: 61
Godina izgradnje: 2024
Sprat: 5
Ukupno spratova: 6
Struktura: 3
Broj spavaćih soba: 2
Useljivo: February 6, 2024

Detalji nekretnine

Klima
Lift
Prostor za garderobu

Spoljni detalji

Terasa
Garaža
Dvorište

Ask a question

Istaknute

Tip nekretnine

Ostale nekretnine

Novi-Sad
Prodaja Stanova: Moderni Dvosobni Stan u Izgradnji u Adicama Ponosno predstavljamo ovaj elegantni dvosobni stan koji je trenutno u fazi izgradnje, pružajući vam priliku da oblikujete svoj savršen dom prema vašim željama. Smješten na prestižnoj lokaciji u Adicama, na adresi Steva Čuturila, ovaj stan nudi udobnost, stil i praktičnost. Osnovne Informacije: Status: U izgradnji Grad: Novi Sad Naselje: Adice Adresa: Steva Čuturila Broj Soba: Dvosoban Broj Kupatila: 1 Površina: 69 m2 Spratnost: Prvi Sprat Stanje: U Izgradnji Tip: Stan Opremljenost: Nenamešten Cena: 1300€/m2 Dodatna Opremljenost: Parking: Da Terasa: Da Tehnička Opremljenost: Interfon: Da Opis Stanovanja: Ovaj moderni dvosobni stan pruža udoban životni prostor na površini od 39 m2. Smješten na prvom spratu, omogućava lako pristupačnost i udobnost. Stan je trenutno u izgradnji, što vam daje priliku da svoj prostor prilagodite svojim potrebama i željama. Sa parking mestom i terasom, ovaj stan pruža savremeni način života u mirnom okruženju. Zakažite Pregled: Ne propustite priliku da stvorite svoj savršeni dom u ovom modernom stanu u Adicama! Za više informacija i zakazivanje pregleda, kontaktirajte nas odmah! Kontakt: 0655750160 Agencija Family Nekretnine - Vaš pouzdan partner u pronalaženju vašeg idealnog doma!
Kvadratura: 69
Novi-Sad
Prodaja Stanova: Moderni Dvosobni Stan u Izgradnji u Adicama Ponosno predstavljamo ovaj elegantni dvosobni stan koji je trenutno u fazi izgradnje, pružajući vam priliku da oblikujete svoj savršen dom prema vašim željama. Smješten na prestižnoj lokaciji u Adicama, na adresi Steva Čuturila, ovaj stan nudi udobnost, stil i praktičnost. Osnovne Informacije: Status: U izgradnji Grad: Novi Sad Naselje: Adice Adresa: Steva Čuturila Broj Soba: Dvosoban Broj Kupatila: 1 Površina: 29 m2 Spratnost: Prvi Sprat Stanje: U Izgradnji Tip: Stan Opremljenost: Nenamešten Cena: 1700€/m2 Dodatna Opremljenost: Parking: Da Terasa: Da Tehnička Opremljenost: Interfon: Da Opis Stanovanja: Ovaj moderni dvosobni stan pruža udoban životni prostor na površini od 39 m2. Smješten na prvom spratu, omogućava lako pristupačnost i udobnost. Stan je trenutno u izgradnji, što vam daje priliku da svoj prostor prilagodite svojim potrebama i željama. Sa parking mestom i terasom, ovaj stan pruža savremeni način života u mirnom okruženju. Zakažite Pregled: Ne propustite priliku da stvorite svoj savršeni dom u ovom modernom stanu u Adicama! Za više informacija i zakazivanje pregleda, kontaktirajte nas odmah! Kontakt: [Unesite Kontakt Podatke] Agencija Family Nekretnine - Vaš pouzdan partner u pronalaženju vašeg idealnog doma!
Kvadratura: 29
Novi-Sad
Prodaja
Prodaja Stanova: Moderni Dvosobni Stan u Izgradnji u Adicama Ponosno predstavljamo ovaj elegantni dvosobni stan koji je trenutno u fazi izgradnje, pružajući vam priliku da oblikujete svoj savršen dom prema vašim željama. Smješten na prestižnoj lokaciji u Adicama, na adresi Steva Čuturila, ovaj stan nudi udobnost, stil i praktičnost. Osnovne Informacije: Status: U izgradnji Grad: Novi Sad Naselje: Adice Adresa: Steva Čuturila Broj Soba: Dvosoban Broj Kupatila: 1 Površina: 39 m2 Spratnost: Prvi Sprat Stanje: U Izgradnji Tip: Stan Opremljenost: Nenamešten Cena: 1700€/m2 Dodatna Opremljenost: Parking: Da Terasa: Da Tehnička Opremljenost: Interfon: Da Opis Stanovanja: Ovaj moderni dvosobni stan pruža udoban životni prostor na površini od 39 m2. Smješten na prvom spratu, omogućava lako pristupačnost i udobnost. Stan je trenutno u izgradnji, što vam daje priliku da svoj prostor prilagodite svojim potrebama i željama. Sa parking mestom i terasom, ovaj stan pruža savremeni način života u mirnom okruženju. Zakažite Pregled: Ne propustite priliku da stvorite svoj savršeni dom u ovom modernom stanu u Adicama! Za više informacija i zakazivanje pregleda, kontaktirajte nas odmah! Kontakt: 0655750160 Agencija Family Nekretnine - Vaš pouzdan partner u pronalaženju vašeg idealnog doma!
Kvadratura: 39